wmo zwijndrecht
Wmo inloop Vivera Zwijndrecht Zorg, Hulp en Wonen.
Om deze vragen te beantwoorden is er een Wmo-inloopspreekuur in Zwijndrecht. Iedere d onderdagmiddag van 1 tot 4 uur bij Diverz, Norderstedtplein 14 Walburg. Hier kunt u naar toe als u wilt onderzoeken of u in aanmerking komt voor een voorziening via de Wmo, we kijken dan samen welke vragen u heeft en of er, eventueel, een andere oplossing is.
Inloopmiddag: Hulp bij toeslagen en individuele voorzieningen Wmo Vivera Zwijndrecht Zorg, Hulp en Wonen.
Iedere donderdagmiddag van 1300: tot 1600: is er bij Diverz een Wmo-inloopmiddag. Hier gaat het Vivera wijkteam graag met u in gesprek om eventuele vragen te beantwoorden en samen te kijken naar alle mogelijkheden op het gebied van de Wmo. Inwoners van de gemeente Zwijndrecht kunnen Wmo-hulp aanvragen bij de Sociale Dienst Drechtsteden.
Vivera Wmo, Zorg Welzijn Zwijndrecht Website.
Home / Inwoners / Vivera Wmo, Zorg Welzijn Zwijndrecht. Vivera Wmo, Zorg Welzijn Zwijndrecht. Op de website van Vivera vindt u alle informatie over de Wmo in Zwijndrecht. Wij doen dit samen met lokale partners onder de naam Vivera Zwijndrecht.
Meldpunten Wmo Vivera Zwijndrecht Zorg, Hulp en Wonen.
Wanneer u zich zorgen maakt over een ander, zoals bijvoorbeeld huiselijk geweld. Lees meer over Meldpunt Zorg en Overlast Steunpunt Huiselijk geweld. Meldpunt Wmo Jeugd. Romy Verstraeten 14-03-2016 0 reacties 0. Voor inwoners van Zwijndrecht die vastlopen in de zorg.
De nieuwe Wmo De Wmo is er voor iedereen Gemeente Zwijndrecht 2015.
De nieuwe Wmo. Zwijndrecht voor elkaar. Uit de praktijk. De nieuwe Wmo is er voor iedereen! Vanaf 1 januari 2015 is de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo van kracht geworden. Deze Wmo zorgt ervoor dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de samenleving en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

U kunt ook bellen naar 078 770 89 10 of langskomen bij het WMO-loket in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 078 770 89 10. Ma, Di, Do Vr: 8.30 13.00 uur. Wo: 13.00 17.00 uur. Van den Dool Zorg Begeleiding. WMO-uitleg.nl is een initiatief van Hulp-In-Huis. De website van WMO uitleg maakt gebruik van cookies om jou beter te kunnen helpen en de website te verbeteren.
Hoe kan ik gebruikmaken van een Wmo-voorziening? Sociale Dienst.
De Sociale Dienst Drechtsteden biedt verschillende Wmo maatwerkvoorzieningen. U kunt niet direct een Wmo-voorziening aanvragen. U vraagt eerst een gesprek aan. We bespreken dan uw situatie en of een maatwerkvoorziening een goede oplossing is voor u. In uw woonplaats worden ook verschillende voorzieningen en activiteiten aangeboden die voor iedereen vrij toegankelijk zijn. Het kan zijn dat u hiermee voldoende geholpen bent en een maatwerkvoorziening niet nodig is. Hoe kan ik gebruikmaken van een Wmo-voorziening? Uit welke zorgaanbieders kan ik kiezen? Hoe vraag ik een gesprek aan? Hoe gaat het keukentafelgesprek? Hoeveel eigen bijdrage betaal ik? Zorg in natura of PGB, wat is het verschil? Hoe regel ik met PGB mijn zorg? Wat is een ondersteuningsplan? Staat uw vraag er niet tussen? De Sociale Dienst Drechtsteden is de regionale sociale dienst voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht., Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.
Wmo Sociale Dienst.
Wat is Wmo? Welke Wmo-voorzieningen zijn er? Hoe kan ik gebruikmaken van een Wmo-voorziening? Ik wil ondersteuning melden, wijzigen of beëindigen. Ik wil reizen met de Drechthopper. Ik heb dienstencheques voor huishoudelijke hulp. Ik heb een voorziening en wil iets regelen. Ik heb hoge ziektekosten. Is er financiële ondersteuning? Ik wil Wmo-diensten leveren. Hoe gaat het keukentafelgesprek? Hoe kan ik uitrekenen hoeveel eigen bijdrage ik betaal? Ik wil melden dat ik ondersteuning nodig heb. Hoe vraag ik dienstencheques aan? Ik wil een rit boeken met de Drechthopper. Hoe neem ik contact op? Staat uw vraag er niet tussen? De Sociale Dienst Drechtsteden is de regionale sociale dienst voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht., Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Wmo-loket gemeente Zwijndrecht. Direct naar Wmo-loket gemeente Zwijndrecht. Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners.

Contacteer ons