o en o zwijndrecht
O en O Zwijndrecht Jongens goed van start.
In de kerstvakantie spelen met je bso-vriendjes en vriendinnetjes. O en O Zwijndrecht Jongens goed van start. By Zwijndrecht Info in Sportnieuws Zwijndrecht. 15 januari 2018. De jongens van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging OO zijn het individuele wedstrijdseizoen goed van start gegaan.
O O Zwijndrecht is eerste gymnastiekvereniging in de regio met het keurmerk Beweegdiploma GymPOWER Sportmagazine.
ZWIJNDRECHT O O Zwijndrecht is supertrots dat zij als eerste vereniging in de regio van gymnastiekunie KNGU het keurmerk Beweegdiploma toegekend heeft gekregen. Met ingang van december zal de club de inhoud van alle kleuterlessen richten op het behalen ervan. Er zijn twee verschillende beweegdiplomas te behalen: voor peuters van twee tot vier jaar en voor kleuters van vier tot zes jaar.
OO Zwijndrecht.
Ben jij een beginnende turner en heb jij altijd al saltos en andere spannende elementen van turnen willen proberen? Dan zijn de trainingen op zondag zeker wat voor jou! Eens per maand trainen we bij onze externe trainingslocatie in Zwijndrecht op zondagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.
OO Zwijndrecht Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van OO Zwijndrecht op Facebook.
OO Zwijndrecht.
ma 20 augustus. dames en heren. ma 20 augustus. Wil int Veld. Bij het vervaardigen van dit overzicht kon nog niet door alle docenten worden aangegeven wanneer zij gedurende de vakantie beschikbaar zijn. Met uitzondering van de les Bootcamp op wo 15 augustus, worden alle lessen verzorgd in onze turnaccommodatie aan de Uilenvliet in Zwijndrecht.
Rommelmarkt OO Zwijndrecht.net.
Dit alles kan op dezelfde locatie worden ingeleverd op dinsdag 9 mei en donderdag 11 mei tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website. Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O O. Deel dit bericht met je vrienden!

Contacteer ons