bieb zwijndrecht
Bibliotheek Openingstijden Bibliotheek Norderstedtplein.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Openingstijden Bibliotheek Norderstedtplein 8 in Zwijndrecht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Norderstedtplein in Zwijndrecht. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Werkzaamheden Bibliotheek Walburg Zwijndrecht.net.
ZWIJNDRECHT De Bibliotheek AanZet wil je graag een plek bieden waar je anderen kunt ontmoeten, volop kunt ontspannen, de wereld om je heen kunt ontdekken én je talenten kunt ontwikkelen. Om dit te bereiken, moeten er af en toe werkzaamheden uitgevoerd worden.
De Bibliotheek A tot Z vestiging Walburg in Zwijndrecht Bibliotheek Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave De Bibliotheek A Tot Z Zwijndrecht. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over De Bibliotheek A tot Z vestiging Walburg in Zwijndrecht. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.:
Bibliotheek Walburg Zwijndrecht.
Bibliotheek Carnisselande Barendrecht. Bibliotheek Crabbehof Dordrecht. Servicepunt Dubbeldam Dordrecht. Servicepunt Het Gebouw Gorinchem. Bibliotheek Het Kruispunt Barendrecht. Servicepunt Lunenhof Zwijndrecht. Bibliotheek Ridderkerk Centrum. Servicepunt Slikkerveer Ridderkerk. Bibliotheek Stadspolders Dordrecht. Servicepunt Sterrenburg Dordrecht. Bibliotheek Walburg Zwijndrecht. Te doen in de bieb.
Openingstijden van Bibliotheek in Zwijndrecht.
30 Bibliotheek vestigingen gevonden in Zwijndrecht. U zocht: Bibliotheek in Zwijndrecht. Hulp nodig met het vinden van Bibliotheek in Zwijndrecht? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m. De Bibliotheek A tot Z vestiging Walburg.
Nieuwe reeks Koffie met in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht 078Vandaag.
Home Agenda Nieuwe reeks Koffie met in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht. Nieuwe reeks Koffie met in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht. 28 december 2016. Elke woensdag is er van 10.30 12.00 uur in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht een koffieochtend, waarbij telkens een ander thema of persoon centraal staat.
Openbare bibliotheek Zwijndrecht.
Openbare bibliotheek Zwijndrecht. Openbare bibliotheek Zwijndrecht. Mijn Bibliotheek verlengen. Nieuw in de bib. In de kijker Zomerpret in de bib! Gepost door zwijndrecht. Op maandag 20 augustus vertelt muzikant en schrijver Rudolf Hecke vertelt over deze magische periode, en kruidt zijn lezing met muziekfragmenten en beelden.
de Bibliotheek AanZet.
Tijdens de zomervakantie biedt de bibliotheek allerlei leuke activiteiten aan voor kinderen. Dit jaar is het thema Maak het nieuws! Kom je ook? Een tijdscapsule maken in de vorm van een vlog, robots programmeren, een stop-motion filmpje opnemen of met de 3D printer werken: het kan allemaal in de bieb!
Zwijndrecht.
Te doen in de bieb. Blijf op de hoogte. Leven lang leren. AanZet en de basisvaardigheden. Voor de allerkleinsten. Voor scholen en kinderopvang. Cursussen digitale vaardigheden. De Blauwe Kamer. Voor de gemeente. Voor de pers. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Activiteiten in Zwijndrecht.

Contacteer ons