afval zwijndrecht
Afvalkalender gemeente Zwijndrecht Afvalinfo.
Afvalkalender gemeente Zwijndrecht. Ga naar uw persoonlijke afvalkalender of afvalwijzer en zie op welke dag inzameling van uw afval plaatsvindt en uw grijze, groene, blauwe bak of minicontainer wordt geleegd. Voorbeeldadres 2995TA 2 gebruiken. Direct naar de afvalkalender van gemeente Zwijndrecht.
Milieustraat noordpolder Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.
Bij afvalbrengstation Hendrik-Ido-Ambacht van afvalinzamelaar HVC kunt u veel soorten huishoudelijk afval gratis afleveren. Grofvuil, aarde, tuinafval, asbest, glas en chemisch afval kunt u bij de milieustraat kwijt. Grofvuil mag niet groter zijn dan 1.20 x 1.20 x 1.20 meter en niet zwaarder dan 25 kg.
Extra inzamelplaatsen klein chemisch afval Zwijndrecht.net.
ZWIJNDRECHT De inzamelwagen voor klein chemisch afval stopt sinds 1 januari ook bij Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht en aan de Kromme Nering in Heerjansdam. Tot voor kort stopte de inzamelwagen alleen in Hendrik-Ido-Ambacht. Onder klein chemisch afval verstaat men afval van huishoudens dat gevaarlijk is voor het milieu als je het zomaar weggooit.
Homepage Inzamelkalender HVC.
inwoners Lelystad laten het straatnummer weg en vullen geen nul in voor het huisnummer. Voorbeeld De Brink 42-01 heeft dan als nummer alleen een 1. De gegevens die u hier invult worden alleen gebruikt om een persoonlijke afvalkalender te tonen.
Afval / Zwijndrecht Zwijndrecht.net.
Op deze pagina treft u actueel Zwijndrechts nieuws en activiteiten en evenementen uit Zwijndrecht voor het trefwoord afval. U kunt deze pagina of de beginpagina toevoegen aan uw favorieten of instellen als startpagina. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van de actuele gebeurtenissen in Zwijndrecht.
Ophaaldagen afval Wonen Leven Gemeente Maasgouw.
Klein chemisch afval. Aanvraagformulier Vrijstelling extra kosten afvalheffing. Inwoners die om medische redenen bovengemiddeld veel afval hebben, kunnen vrijstelling krijgen voor de kosten van de extra ledigingen van de restcontainer grijs. Vrijstelling kan worden aangevraagd bij de BsGW, via www.bsgw.nl.
Ophaalschema restafval Website.
/ Inwoners / Afval, energie, groen en duurzaamheid / Afval / Ophaalschema restafval. In Zwijndrecht verzorgt HVC de inzameling van gft en etensresten, plastic, blik en drankenkartons, papier en restafval. In 2016 ging 203 kg huishoudelijk restafval per inwoner van Zwijndrecht de verbrandingsoven in.
Afvalinzameling Website.
/ Inwoners / Afval, energie, groen en duurzaamheid / Afvalinzameling. Afvalinzamelaar HVC is verantwoordelijk voor een zorgvuldige inzameling van al het huishoudelijk afval binnen de gemeente Zwijndrecht. U kunt een grofvuilafspraak maken met de ophaalservice van HVC, wanneer u afval heeft dat niet in de minicontainer mag of past.
Afvalbrengstation Hendrik-Ido-Ambacht HVC.
Stel uw vraag aan Hilde van de klantenservice veld verborgen. Vul uw vraag aan Hilde in Verzend uw vraag aan Hilde. Home Afval Afvalbrengstations Afvalbrengstation Hendrik-Ido-Ambacht. 3341 LA Hendrik-Ido-Ambacht. Telefoonnummer klantenservice: 0800 0700 gratis. Let op: op feestdagen zijn de afvalbrengstations gesloten.

Contacteer ons