fotografie Dordrecht
DAF Dordtse Amateur Fotografen.
Wat die ontwikkeling is bepaal je zelf; DAF heeft als fotoclub geen norm over wat een goede ontwikkeling is. Evenmin is er een norm over wat fotografie zou moeten zijn of wat goede fotografie is. DAF streeft binnen de club dynamiek na.
Home.
Tal Fotografie, fotograaf dordrecht, zwijndrecht, papendrecht, drechtsteden. 3106 122 0 2295. 3316 GH Dordrecht. Ook op zondag mogelijk. Fotoshoot van kinderen, baby's, zwangerschap, gezinnen, dierenkinderfeestje, vrijgezellenfeestje, portretten, zakelijke portretten, maatje meer, glamour, sexy. 2016 Tal Fotografie door Peter van der Linden.
Trouwfotograaf Dordrecht De magie van jullie bruiloft blijven voelen.
Als je trouwt in de regio van Dordrecht. Maar ook als je trouwt ergens anders in Nederland. Ik ben Tessa Bruggink en ik ben trouwfotograaf/ bruidsfotograaf. Het is mijn missie om je over 40 jaar weer net zo MAGISCH te laten voelen als op je bruiloft.
Home.
Hippe, ongedwongen en ontspannen fotografie waarbij creativiteit de ruimte krijgt. Geen strak geposeerde foto's' maar een flinke dosis humor, spontaniteit en een gezonde afkeer van stijfjes. Dat is wat mijn werkwijze kenmerkt. De studiofotografie vindt plaats in de studio aan de Prinsenstraat in Dordrecht, in het Vernuft.
Fotograaf DK Voor fotografie in Dordrecht en omstreken.
Fotografie-vacatures in Dordrecht februari 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor EGM architecten Vacatures in Dordrecht. Lees meer over werken bij Egm Architecten. Heb je ook nog skills in fotografie, illustratie of animatie, dan vinden we je helemaal een toffe peer. Share this job on Twitter. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Fier Fotografie.
Welkom bij Fier Fotografie. Mijn naam is Angela Kok, freelance fotograaf. Na jaren werkervaring als groepsleidster in de kinderopvang en accountmanager bij een totaalleverancier in de kinderopvang, ben ik de uitdaging aangegaan om van mijn passie mijn beroep te maken.
Fotografie Cursussen Da Vinci College.
Duur: De introductiecursus fotografie duurt 4 avonden en 1 workshop op zaterdag Dagdeel: Maandagavond te Gorinchem, Dinsdagavond te Dordrecht van 19.00 tot 22.00 uur of Vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Met de Cursus fotografie vakopleiding introductie maak je kennis met de vakopleiding fotografie.
Holland Fotostudio professionele fotoshoots.
Doordat ons team alleen uit vrouwen bestaat, weten wij als geen ander de kleinste details te perfectioneren. Bij Holland Fotostudio krijg je de foto's' waar je van droomt! Portfolio Holland Fotostudio. View the embedded image gallery online at.: Fotoshoot voor 2. 3316 GH Dordrecht.

Contacteer ons