gemeente zwijndrecht afspraak maken
Startpagina Gemeente Zwijndrecht.
Gemeente Zwijndrecht Meld je aan. Wat wil je vinden? Ringdagen tweede ronde. Op dinsdag 5 december stelt het ontwerpteam van Ringdag West hun work in progress voor tijdens de tweede ronde van de ringdagen in het administratief centrum. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de eerste ideeën en ontwerpplannen. Sneeuw en ijzelbestrijding. Vanaf december zorgen sneeuw en ijs vaak voor gladde wegen. De gemeente doet er echter alles aan om de straten voor doorgaand verkeer zo veilig mogelijk te houden. Raadpleeg hier het strooiplan. Inschrijvingen ZoWieZo Kerst. Op maandag 4 december vanaf 18 u. starten de inschrijvingen voor de activiteiten in de kerstvakantie. Inschrijven kan zowel online als bij de snelbalie. De snelbalie is open tot 18.30 u. Je kan pas inschrijven nadat je een profiel hebt gemaakt via I-school. Hoe zit het nu met de nieuwe openingstijden? Er is sinds 6 november veel veranderd in onze dienstverlening. Onze balies werken vanaf dan op afspraak.
Openingstijden Gemeente Zwijndrecht Raadhuisplein 3 in Zwijndrecht.
Geef een beoordeling aan Gemeente Zwijndrecht in Zwijndrecht. Reviews over Gemeente Zwijndrecht in Zwijndrecht. In deze moderne tijd, zou ook de gemeente iedere avond op verzoek open moeten zijn voor burgerzaken. Nu kan je pas een afspraak over een maand inplannen, wegens ziekte?

De gemeente Zwijndrecht is één van de zes gemeentes die samen de Drechtsteden vormen. Publieksdiensten van de gemeente Zwijndrecht worden online beschikbaar gesteld via de website, door telefonische een afspraak te maken met de Afdeling Gemeentewinkel of door de Afdeling Gemeentewinkel te bezoeken zonder afspraak op de openingstijden.
Openingstijden Website.
Voor het afhalen van reisdocumenten kunt u ook zonder een afspraak te maken terecht tijdens de openingstijden. Wilt u uw afspraak afzeggen? Belt u dan 14078. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 0830: tot 1700: uur op telefoonnummer 14 078.
Inwoners Website.
Waar eerst rond de 75% van de inwoners redelijk of volledig vertrouwen in de gemeente had, lijkt zich dit nu te stabiliseren op ongeveer 80%. Ook de waardering voor de gemeentelijke informatie scoort een ruime voldoende. Overweegt u zonnepanelen? Doe dan mee aan de groepsaankoop! De zon levert op een gemiddeld dak in Zwijndrecht voor meer dan 450, aan zonne-energie op. Met zonnepanelen kunt u deze energie zelf opwekken. U bespaart daarmee flink op uw energierekening. En u levert een bijdrage aan een schoner milieu. Afval, duurzaam en milieu. Geboorte, huwelijk, echtscheiding en overlijden. Goed op weg. Jeugd en onderwijs. Nieuws en bekendmakingen. Parkeren, verkeer en vervoer. Vivera Zorg en Welzijn. Werk en inkomen. Wonen en verhuizen. NEE-JA of NEE-NEE sticker. Bestuur en organisatie. Direct naar Inwoners. Bestuur en organisatie. 3331 BT Zwijndrecht. of 31 787 708 301. Whatsapp: 06 40 651 689. 3330 AA Zwijndrecht. Met en zonder afspraak.
Afspraak maken Website.
Whatsapp: 06 40 651 689. 3330 AA Zwijndrecht. Met en zonder afspraak. di en do 0900: 1200: uur. Alleen op afspraak. ma 0900: 1200: uur. wo 1300: 2000: uur. vr 0900: 1200: uur. Afhalen van reisdocumenten kan zonder afspraak tijdens openingstijden.
Paspoort Website.
Maak hiervoor online een afspraak of bel 14 078. Aangifte vermissing reisdocument. Indien u uw reisdocument verloren bent dan moet u een verklaring van vermissing afleggen. Anders kunt u geen nieuw reisdocument aanvragen. Als u niet direct een nieuw document aanvraagt, is het toch verstandig om een verklaring van vermissing bij de gemeente af te leggen. De overheid registreert dan het documentnummer van uw vermiste paspoort of identiteitskaart. Deze registratie draagt bij aan de strijd tegen identiteitsfraude. Klik hier voor de aangifte vermissing reisdocument. De kosten van een paspoort kunt u vinden in de legesverordening, onder Reisdocumenten en Nederlandse Identiteitskaart Hoofdstuk 1.2. U betaalt direct bij uw aanvraag. LET OP: Liever pinnen dan contant. Gemeente Zwijndrecht, Gemeentewinkel, 14 078, gemeente@zwijndrecht.nl.

Contacteer ons