zwijndrecht gemeente
Startpagina Gemeente Zwijndrecht.
De website van het Sociaal Huis Zwijndrecht biedt al jaren informatie vindt over alle mogelijke sociale dienstverlening. Die informatie vind je vanaf nu in de vernieuwde site www.zwijndrecht.be. Zo moet je niet meer op zoek in verschillende sites. in Zwijndrecht Alle nieuws. Gemeente en OCMW Zwijndrecht.
Registratiekantoor voor de gemeente Zwijndrecht.
Registratiekantoor voor de gemeente Zwijndrecht. Registratiekantoor voor de gemeente Zwijndrecht. Registratiekantoor voor de gemeente Zwijndrecht. Onthaal Gemeenten Zwijndrecht Registratiekantoor. Registratiekantoor voor de gemeente Zwijndrecht. Italiëlei 4 Bus 3. 0257/557 50 9 tot 12 uur. 8 uur tot 12 uur. Situeer op kaart.
Kadaster van de gemeente Zwijndrecht.
Onthaal Gemeenten Zwijndrecht Kadaster. Italiëlei 4, bus 10 2000 Antwerpen. Italiëlei 4 Bus 10 2000 Antwerpen. Tel 0257/54900 9 tot 12 uur. Openingsuren Telkens tussen 9u en 12u en van 12u tot 17u na afspraak. Kijk eerst hier bij welk kantoor u terecht kan met uw vraag. Wat kan u verkrijgen bij het kadaster? Een uittreksel uit de kadastrale legger bevat.: De aard van het goed. appartement, villa, kantoor. Het bouwjaar van het onroerend goed. Het kadastraal inkomen. Een lijst van alle eigenaars van onroerende goederen binnen een straal van 50 m rond uw eigendom. Wenst u meer informatie over het kadaster? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina. Contacteer de dienst stedenbouw van uw gemeente voor volgende informatie.:
vennoten Jobpunt Vlaanderen.
Wij geven je de kans om te blijven bijleren en groeien zodat je een mooie loopbaan kunt uitbouwen. Bij de gemeente Zwijndrecht zijn elke dag zon 200 medewerkers aan de slag voor de dienstverlening aan meer dan 18 000 inwoners.
Zwijndrecht Nederland Wikipedia.
Het wapen van Zwijndrecht is volgens deskundigen een oud familiewapen, ooit gevoerd door een familie Van Zwijndrecht. Op 20 februari 1816 is bij besluit van de De Hooge Raad van Adel de gemeente Zwijndrecht in het bezit gesteld van dit wapen.
Zwijndrecht België Wikipedia.
Afrit 17 Zwijndrecht ontsluit beide plaatsen; net op de westelijke grens van de gemeente ligt afrit 16 Kruibeke. Door het noorden van de gemeente loopt de A11/E34, met een afrit naar het havengebied in het noorden van de gemeente. Volgende sportverenigingen zijn actief in Zwijndrecht.:
Gemeente Zwijndrecht De sociale kaart.
Toevoegen aan favorieten. Voeg Gemeente" Zwijndrecht" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. U bent hier. Op kaart tonen. Activiteiten en contactpersonen. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. Burcht 2070 en Zwijndrecht 2070.

Contacteer ons