gemeente zwijndrecht afval
Afvalkalender gemeente Zwijndrecht Afvalinfo.
Afvalkalender gemeente Zwijndrecht. Ga naar uw persoonlijke afvalkalender of afvalwijzer en zie op welke dag inzameling van uw afval plaatsvindt en uw grijze, groene, blauwe bak of minicontainer wordt geleegd. Voorbeeldadres 2995TA 2 gebruiken. Direct naar de afvalkalender van gemeente Zwijndrecht.
Homepage Inzamelkalender HVC.
inwoners Lelystad laten het straatnummer weg en vullen geen nul in voor het huisnummer. Voorbeeld De Brink 42-01 heeft dan als nummer alleen een 1. De gegevens die u hier invult worden alleen gebruikt om een persoonlijke afvalkalender te tonen.
Grof afval HVC.
Vul uw vraag aan Hilde in Verzend uw vraag aan Hilde. Home Afval Afval scheiden Grof afval. Thuis kunt u glas, papier, plastic, pak en blik, gft en restafval scheiden. Grof afval is de verzamelnaam voor al uw overige afval.
Afvalinzameling Website.
/ Inwoners / Afval, energie, groen en duurzaamheid / Afvalinzameling. Afvalinzamelaar HVC is verantwoordelijk voor een zorgvuldige inzameling van al het huishoudelijk afval binnen de gemeente Zwijndrecht. U kunt een grofvuilafspraak maken met de ophaalservice van HVC, wanneer u afval heeft dat niet in de minicontainer mag of past.
Inzamelkalender HVC.
Afspraak grof huishoudelijk afval. Afspraak grof huishoudelijk afval. U kunt eenvoudig een afspraak maken om uw grof huishoudelijk afval op te laten halen door HVC. U kunt uw grof huishoudelijk afval ook bij het afvalbrengstation bij u in de buurt brengen.
Inzamelkalender HVC.
onze groene energiebronnen. Afspraak grof huishoudelijk afval. Vul hieronder uw gegevens in. Deze gegevens hebben wij nodig om uw melding te kunnen registreren. Ik ben particulier. inwoners Lelystad laten het straatnummer weg en vullen geen nul in voor het huisnummer.
Klacht of melding doorgeven Website.
3330 AA Zwijndrecht. Klacht over afval inzameling. De afvalinzameling in de gemeente Zwijndrecht wordt uitgevoerd door het bedrijf HVC. Heeft u een klacht, vraag of een opmerking ga dan naar de website van HVC te gaan of bel gratis met: 0800-0700.
Afval Website.
/ Inwoners / Afval, energie, groen en duurzaamheid / Afval. In Zwijndrecht verzorgt HVC de inzameling van gft en etensresten, plastic, blik en drankenkartons, papier en restafval. Afvalwijzer: welk afval mag waar? Afhankelijk van uw woonsituatie zijn er verschillende manieren om uw restafval aan te bieden.
Ophaalschema restafval Website.
/ Inwoners / Afval, energie, groen en duurzaamheid / Afval / Ophaalschema restafval. In Zwijndrecht verzorgt HVC de inzameling van gft en etensresten, plastic, blik en drankenkartons, papier en restafval. In 2016 ging 203 kg huishoudelijk restafval per inwoner van Zwijndrecht de verbrandingsoven in.

Contacteer ons