afhaal zwijndrecht
Sushi Zhu All you can eat.
Vrijdag t/m Zondag en Feestdagen. 2650, 65 200, korting. 4 t/m 11 jaar: 1280., Contact Reserveren alleen mogelijk via telefoon. Naam Telefoon Email Bericht Wat is 11? Anti-spam controle verstuur. PIETER ZEEMANSTRAAT 47 3331 ER ZWIJNDRECHT Tel: 078 6128777 info@sushizhu.nl.
Lunch Bestellen in Zwijndrecht.
Kies een postcode of een buurt in Zwijndrecht en begin direct met het online lunch bestellen in Zwijndrecht. Daarna kun je makkelijk een lunch bestellen voor op het werk of thuis. Lunch bestellen in Zwijndrecht is er voor alle mensen.
Restaurants in Zwijndrecht met afhalen Eet.nu.
Alle Restaurants in Zwijndrecht met afhalen. Uit eten in Zwijndrecht? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1. Eindcijfer tussen 1 10.
Thais Bestellen in Zwijndrecht.
En als je dan kiest om Thais te gaan eten, waarom zou je het dan bestellen in Zwijndrecht en niet afhalen of zelf maken? Thais bestellen Zwijndrecht is een gemakkelijke service voor mensen die geen zin hebben om zelf te koken, maar wel lekker willen eten.
Phet Thai Food Take away Zwijndrecht Home.
Phet Thai Food. Thai afhaal / Take Away / Zwijndrecht. Nu in de week ook open van 1130: tot 1400! Afhaling en levering van Thaise gerechten. Nieuw in Zwijndrecht sinds 10 februari 2017! Proef de passie van authentieke Thaise gerechten.
Chinees restaurant Nieuw Oosten.
Voor 2 รก 3 personen met drie verschillende gerechten plus diverse bijgerechten. Een gevarieerd menu met van alles wat. Klik hier voor een overzicht van de nieuwste maandmenus. Geen tijd om af te halen? Bestellingen vanaf 790, worden gratis bezorgd, door heel Zwijndrecht!
Istanbul Zwijndrecht afhaal-shoarma/grillroom en shoarma-bezorger in Zwijndrecht Hapsalons.
Plaats: Zuid-Holland / Zwijndrecht / Afhaal-shoarma/grillroom en shoarma-bezorger in Zwijndrecht. Pizza, shoarma/grillroom, Turks, Italiaans en kip laten bezorgen en afhalen in Zwijndrecht. Wil je liever online eten bestellen in Zwijndrecht? Hof Van Holland 11. 3332EH Zwijndrecht Nederland. Beoordeling Istanbul Zwijndrecht.
Eten afhalen en laten bezorgen in Zwijndrecht Hapsalons.
Kies n van de volgende thema's' om alle afhaalrestaurants en bezorgdiensten in Zwijndrecht met die betreffende keuken of formule weer te geven. Afhalen in Zwijndrecht 55. Bezorgen in Zwijndrecht 78. Catering in Zwijndrecht 2. Online eten bestellen in Zwijndrecht 47.
Restaurant Parmesan Een Voorproefje.
Dinsdag t/m vrijdag is de keuken open van 1730: tot 2200: tijdens de lunch gesloten. Zaterdag en zondag van 1700: tot 2200. Reserveer en kom langs! Attentie: als u na 17 uur voor dezelfde dag wilt reserveren, graag even bellen 078-6126636 i.p.v.

Contacteer ons