Schoolfoto


Schoolfoto laten maken? Kies voor Calimero Producties

Van harte welkom bij Studio Calimero, waar u terecht kunt voor schoolfotografie in Dordrecht en omstreken. Wij fotograferen zowel op kinderdagverblijven als op basisscholen en scholen in het voortgezet onderwijs. Hieronder leest u meer over onze werkwijze betreffende de schoolfoto en over hoe u ons kunt bereiken.

Online uw favoriete foto’s uitkiezen

Bij Calimero Producties werken we volgens de besluitvorming Wet Bescherming Persoonsgegevens. Concreet komt dit er op neer dat elk kind en iedere leerkracht een eigen inlogkaart ontvangt. Hiermee kunt u uitsluitend de schoolfoto van uw eigen kind bekijken. Leerkrachten en ouders kunnen vervolgens zelf online hun favoriete schoolfoto uitkiezen en veilig online betalen. Tevens bieden wij als fotograaf nog meer voordelen. Zo kunt u bij ons rekenen op:

  • – Ruime keuzen uit moderne achtergronden voor de schoolfoto
  • – Foto’s voordelig te bestellen in setjes
  • – Een kindvriendelijke fotograaf met professionele foto’s als eindresultaat
  • – Dankzij moderne technieken staat ieder kind op zijn/haar best op de foto

Wij denken graag met u mee

Dus bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor de jaarlijkse schoolfoto? Kiest u voor ons, dan bent u niet afhankelijk van het Nederlandse weer. Uit ervaring blijkt dat men vaak de maanden mei of september uitkiest voor de schoolfoto, omdat de kinderen dan vaak meer kleur op hun gezicht hebben. Bij Studio Calimero kunt u het hele schooljaar door gebruik maken van onze diensten. Dankzij moderne technieken zorgen wij ervoor dat ieder kind er op zijn of haar best uitziet. Tevens denken wij graag met u mee en passen wij ons aan aan uw wensen, denk bijvoorbeeld aan de uitstraling die u terug wenst te zien op de foto’s. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer.

Contact opnemen  studiocalimero.nl